Spring til indhold

Gå på opdagelse i udvalget af kontorlokaler i København

  Er du indehaver af en virksomhed, vil du ønske at placere den i de rette lokaler. Når du leder efter et passende erhvervslejemål, bør du selvfølgelig tage hensyn til lokalernes indretning og de faciliteter, der er til rådighed i forbindelse med disse. Men du bør også kigge på beliggenheden – for denne spiller en større rolle end du måske lige umiddelbart tror.

  Den rigtige adresse i det rette postnummer kan gøre en stor forskel for din forretning. Danmark er ikke noget stort land, og den rette placering i et prominent område giver automatisk en form for veneration blandt såvel potentielle kunder som ditto forretningsforbindelser. 

  1. Find dit nye kontorlejemål i København

  Det betyder, at du har større chance for at få succes med din forretning, hvis du placerer den i et område hvor postnummeret er forbundet med prestige. Derfor bør du vende blikket mod øst, og finde dine nye kontorlokaler i København – Danmarks hovedstad, og hjemstavn for nogle af vore mest kendte virksomheder på internationalt plan.

  I denne artikel kan du læse mere om de mest søgte områder i Storkøbenhavn når det gælder kontorlokaler.

  1. Indre By – den ultimative placering for kontorlokaler

  Hvis du virkelig ønsker en adresse, der oser af prestige og eksklusivitet, leder du efter kontorlejemål i København K – også kendt som Indre By. Med kontorlokaler i centrum af København er du tæt på alle de kendte seværdigheder, for eksempel Rosenborg Slot, Christiansborg, Amalienborg, Rundetårn og selvfølgelig Tivoli. Du har adgang til landets største jernbanestationer Nørreport og Københavns Hovedbanegård, hvorfra der afgår tog til hele Danmark nærmest døgnet rundt. 

  Via S-tog og Metro samt et hav af busser er du forbundet med resten af hovedstadsområdet, og kan på ingen tid komme fra punkt A til punkt B. Og så må du ikke glemme Københavns Lufthavn i Kastrup, som kan nås på under en halv time fra en af byens metrostationer.

  1. København Ø – eksklusivitet og raffinement

  Hvis du vælger at rykke en anelse nordpå i forhold til centrum, kan du finde nogle af byens flotteste og mest elegante kontorbygninger. 

  København Ø, også kendt som Østerbro, er det mest eksklusive af de københavnske brokvarterer, og samtidig hjemstavn for mange større virksomheder. Her finder du blandt andre Mærsk, DFDS og Cisco Systems – virksomheder, som bliver dine nærmeste naboer, når du flytter ind i kontorlokaler i København Ø.

  1. København V – en hip og autentisk bydel

  Før i tiden var Vesterbro – endnu et af de københavnske brokvarterer – kendt som en slags ”red light district”. Men byfornyelsen, som fandt sted i midten til slutningen af 90’erne, blev begyndelsen på en ny æra for det gamle arbejderkvarter. 
  Nu om stunder finder du nogle af byens mest attraktive kontorlejemål i København V. Dette gælder især området omkring Kødbyen, som har sin beliggenhed tæt på Københavns Hovedbanegård.

  Join the conversation

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *