Spring til indhold

Kontorlokaler i København – de største fordele ved at leje

  Det er ingen hemmelighed, at den danske hovedstad holder den højeste placering når det handler om erhvervscentre i Danmark. København og omegn er fortsat i rivende vækst. Og selv om provinsen er rimeligt godt med, er det stadig København, der løber af med sejren når det handler om den optimale beliggenhed for nyopstartede såvel som etablerede virksomheder.

  Derfor vælger mange forretningsdrivende at søge østpå, når virksomheden enten er  sin sæde opstart eller står for en ekspansion. I København er der ganske enkelt formidable vilkår for drift og udvikling af alle typer virksomheder inden for samtlige tænkelige brancher.

  Uanset om du driver en enkeltmandsvirksomhed – for eksempel som selvstændig konsulent eller freelancer – om du har et håndværker firma, eller om du er chef for en større koncern, er det værd at overveje mulighederne for leje af lokaler i hovedstadsområdet. I denne artikel kan du blive klogere på de mange fordele ved at besidde et kontorlejemål i København.

  1. Fantastisk infrastruktur og tæt på alt – København har det hele

  Nærmest uanset hvor i hovedstaden og dennes opland, du vælger at placere din virksomhed, kan du være sikker på gode trafikale forbindelser. Selve København er forbundet på kryds og tværs af Metro, S-tog, og et hav af buslinjer. Det betyder, at du med kontorlokaler i København kan komme hurtigt fra den ene ende af byen til den anden, og ud i omegnskommunerne ved hjælp af offentlig transport hvis det er det du ønsker.

  Københavns to største jernbanestationer, nemlig Hovedbanegården og Nørreport Station, betjenes af et udtal af toglinjer, disse giver dig direkte forbindelse til alle andre byer i Danmark nærmest hele døgnet rundt. Og med det berømte Øresundstog kan du komme hurtigt hinsidan, skulle du få behov for at pendle til Sverige.

  Endelig er det vigtigt at huske, at København er udrustet med en erhvervshavn af ganske betragtelig størrelse. Dette har stor betydning for erhvervsdrivende, som har behov for at hjemtage varer ad vandvejen. Og sidst, men ikke mindst, er Københavns Lufthavn i Kastrup ligeledes inden for umiddelbar rækkevidde.

  1. Hvor skal jeg placerer mine kontorlokaler i København?

  Hvis du leder efter en rigtig god placering af dine kontorlokaler, er her nogle hurtige tips til ideelle beliggenheder:

  1. Indre By: Du vil med kontorlokaler i København K kunne prale med en af landets mest eksklusive og prestigefyldte adresser. Dette er ikke uden betydning, når du skal gøre et godt indtryk på kunder og forretningsforbindelser.
  1. Ørestaden: På Amager finder du en af Københavns yngste bydele. I Ørestad kan du slå dig ned i nyligt opførte erhvervsejendomme indeholdende kontorlokaler i alle størrelser og udformninger.

  København V: I det gamle arbejderkvarter bag Hovedbanegården kan du finde nogle af Københavns mest spændende og nyskabende kontorhoteller. Her vil du kunne leje dig ind i et kontorfællesskab, og få glæde af de mange fordele, et sådant har at byde på.

  Join the conversation

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *