Spring til indhold

Kontorlokaler i Odense? Tjek dine muligheder her

  Hvis du ønsker at placere din virksomhed så centralt som overhovedet muligt, er Fyn et rigtig godt bud. Fyn er med sin placering mellem Sjælland og Jylland perfekt beliggende når det handler om at kunne komme hurtigt rundt i landet. 

  Den fynske motorvej, som forbinder de tre landsdele via Storebæltsbroen i øst og Lillebæltsbroen i vest bringer dig hurtigt og sikkert til såvel København som til Aarhus. Den trafikale infrastruktur underbygges ydermere af et solidt jernbanenet med direkte tog til både hovedstaden og de vestligt beliggende metropoler. Og da Odense er i besiddelse af en havn af betragtelig størrelse, kan det også sagtens lade sig gøre at entre byen fra søsiden.

  Netop Odense er blandt de fynske byer, som kan tilbyde den bedste beliggenhed for dine erhvervslejemål. Hvis du lejer dig ind i kontorlokaler eller butikslokaler i Odense, er du sikret en placering i en af Danmarks største byer. Erhvervsejendomme i Odense er generelt en del billigere ind i København – men du får til gengæld rigtig meget for pengene. I det følgende kan du læse mere om dine muligheder for leje af lokaler, når du ønsker at drive forretning i H.C. Andersens hjemby.

  1. 1. Find et godt kontorhotel i Odense – det bedste sted at starte

  Er du indehaver af en startup eller iværksætter virksomhed, bør du kigge efter kontorlokaler, som kan understøtte dine behov. Det er en god idé at vælge et kontorhotel med fuld service og mange delte faciliteter. 

  En af de største fordele ved kontorfællesskab er, at du ikke selv skal bekymre dig om eksempelvis rengøring eller indkøb af AV udstyr. Langt de fleste kontorhoteller i Odense kan tilbyde fuld service i form af fælles mødelokaler, kantiner, pauseområder og selvfølgelig toiletter. Nogle kontorfællesskaber deler oven i købet en kantine, eller stiller tekøkkener til rådighed, lige som rengøringen arrangeres på kollektiv basis.

  Når du lejer dig ind på et kontorhotel, kan du således spare både penge og besvær. Samtidig får du mulighed for at møde ligesindede iværksættere, hvilket åbner mulighed for netværk og sparring.

  Du kan finde de mest populære kontorhoteller i Odense C,  Odense S, Odense M og Odense SØ.

  1. 2. Åbn din butik i skønne butikslokaler i Odense

  Odense er blandt de mest efterspurgte danske byer når det handler om turisme. Det er klart, at seværdigheder så som H.C. Andersens Hus tiltrækker besøgende fra nær og fjern. Men også byens særlige atmosfære og romantiske islæt gør den til et populært rejsemål.
  Det betyder, at du med butikslokaler i Odense får adgang til en stor og varieret kundeskare. Foruden de indfødte odenseanere kan du slå dørene op for en spændende kundesare bestående af turister fra hele verden. Dette gør især Odense C til et populært hot spot for forretningsdrivende, som ønsker at åbne butik i Odense med succes helt fra begyndelsen.

  Join the conversation

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *